Mamma Mia: Horvátországban forgatják a folytatást?

Lassan kilenc évvel a nagysikerű film bemutatója után hamarosan érkezhet a folytatás. A pletykák szerint Horvátországban is forgatnak majd.


Baráti köröm egyik legmegosztóbb filmje megkapja a folytatását. Ez már rég bejelentették. Amerikai források már korábban is arról szóltak, hogy a nyár közepén Horvátországban forgatnak, majd később már augusztusról szóltak a hírek. Most a helyi 24sata.hr híre alapján szeptembertől foroghat a film Horvátországban, javarészt az első filmben is szereplő világsztárokkal.

A 2008-as film előzetese

A helyi sajtó híre szerint a "Mamma Mia, Here We Go Again" címre keresztelt folytatást a horvátországi Vis-szigeten veszik fel. A történetben nem lesz horvát szál, a cselekmény továbbra is Görögországban játszódik. A horvát sziget a filmbeli görög sziget, Kalokairi forgatási helyszíne lesz.

A gyönyörű Vis-sziget

A zenés filmben az ABBA slágereit hallhattuk a színészek tolmácsolásában. Az első rész sztárjai közül, a hírek szerint, Horvátországban forgathat Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan és Colin Firth.