FacebookTwitterRSS Feed

A tavasz első napjának beköszöntével a Segway Hrvatska hivatalosan is megnyitotta a Segway City Tour nevű turisztikai attrakció szezonját a horvát idegenforgalom fővárosaként aposztrofált Dubrovnikban, valamint a „tényleges” fővárosában, Zágrábban.

Az országban elsőként bevezetett segway túra, a Segway City Tour Zagreb immáron nyolcadik éve nyűgözi le a Zágrábba érkező turistákat, akik a segway személyi járgány irányításának technikáját a fővárosban megtett túra során elsajátítván lehetnek részesei egy valóban nem mindennapos élménynek. A Segway City Tour Dubrovnik bevezetését követően rövid időn belül a Dubrovnikba látogató turisták kedvenc programja lett.

A látogatói visszajelzések alapján mindkét túra vezeti a TripAdvisor™ internetes oldal aktivitásokat ajánló listáját, míg a Segway City Tour Zagreb zsinórban háromszor is elnyerte az említett weboldal „Kiválósági tanúsítványát”. Az 50-től egészen 135 percig terjedő túrák Dubrovnikban és Zágrábban is minden nap, előzetes felkészítést megelőzően, oktató kíséretében indulnak.

Kép és szöveg: Horvát idegenforgalmi Közösség