FacebookTwitterRSS Feed

A booking.com, a világ legnagyobb internetes szálláskereső oldalára érkezett vélemények szerint egy isztriai szálloda is bekerült a 10 legjobb közé.

A horvátországi Isztria régió Bale nevű településén található a Meneghetti Villa, amely bekerült a világ legjobbjai közé. A booking.com oldalon naponta (!) közel 600 ezer éjszakát foglalnak le, az oldalra több millió értékelés érkezik a világ különböző szállodáiról. Ezeket az értékeléseket rangsorolták a szerkesztők, így az olvasók (a vendégek) pontjai alapján a Meneghetti Villa végzett a nyolcadik helyen.

A weboldal szerint, „a 120 000 m²-es birtokon, isztriai szőlőültetvények és olajfák között fekvő Villa Meneghetti fényűző épülete a természet oázisa. Az elegáns szobák vendégeit különlegesen finom ételek és italok várják a szálláshelyen. A szálláshely területén szabadtéri és fedett úszómedencék is találhatók.”

A legmodernebb berendezésekkel felszerelt, de falusias hangulatú szálloda a tengertől 1,5 kilométernyire, Rovinjtól pedig 20 kilométernyire található.  

Szállást keres? Egy próbát megér...