Kapcsolja ki a vibrátort, ha Horvátországba repül

A Coppenhagen Post beszámolója szerint a SAS légitársaság járata már a felszállásra készülődött, amikor furcsa zaj hallatszott a csomagtartóból. A repülőtér biztonsági alkalmazottjait is felhívták a fedélzetre, akik kiemelték azt a poggyászt, amely a gyanús hangot produkálta.

Megkérték a poggyásztól távolabb helyet foglaló húszéves hölgyet, hogy fáradjon a csomagjához és nyissa ki. Kiderült, hogy a kézipoggyászban felhozott vibrátor be volt kapcsolva. A biztonságiak megkérték a lányt, hogy vegye ki belőle az elemeket. A 20 éves lány, akiről csak annyit tudunk, hogy Amandának hívták, a körülötte ülő utasok fürkésző szemei és érdeklődő pillantásai között végrehajtotta a biztonságiak kérését. Utólag azt lehet mondani, hogy a többi utas is megkönnyebbült, amikor kiderült a zaj oka. A gép, ha kis késéssel is, de rendben elindult.

Amanda elmondta, hogy utólag már inkább viccesnek, mint kínosnak érzi az esetet. Akkor azonban kellemetlen volt az utasok között kiemelni a vibrátort. Elmondta, hogy világéletében szabad felfogásúnak tartotta magát, és nem sok minden szokta zavarni.

A skandinávok az utóbbi időben egyre jobban szeretnek Horvátországba járni, jelentősen megnövekedett a számuk az utóbbi években. Jellemzően már szezon elején, a másoknak még kissé hideg vízben, találjuk őket.