Mamma Mia 2: itt a végső előzetes

A horvátországi Vis szigeten forgatott és sokak által nagyon várt musical folytatásáról újabb, ezúttal az utolsó előzetest mutatták be.

 

A tíz évvel ezelőtt Görögországban forgatott első rész után ezúttal a horvát Vis sziget "játszotta" a görög tájat, amelyet a görögök nem is vettek jó néven.

A filmben ezúttal is az ABBA zenéjére táncol és énekel mindenki. Aki attól tartana, hogy az első részben már ellőttek minden ABBA slágert, azt meg kell nyugtatnom, maradt még bőven további ABBA nóta a második részre is.

A filmet szeptemberben és októberben 24 napon át forgatták a horvát szigeten. Összesen 270-en dolgoztak a horvát forgatási helyszínen.

Bár a film az előző rész folytatásának tűnik, gyakorlatban az első rész szereplői visszaemlékeznek fiatal korukra, így őket számos fiatal, az előző részben nem szerepelt színész személyesíti meg. Ebben a részben feltűnik Cher is, aki az első részben a felajánlott szerepet visszautasította, de itt a valóságban három évvel fiatalabb Meryl Streep édesanyját játssza el.

Az első előzetes már tavaly decemberében kijött, a mostaniban már jóval több helyszíni felvétel szerepel.

A filmet a magyar mozikban július 19-én mutatják be, Mamma Mia! Sose hagyjuk abba címmel.