A Dunakanyar körjárat hajóira már a vasútnál is lehet jegyet venni

A MÁV-START és a MAHART között létrejött megállapodásnak köszönhetően július 24-től a MÁV-START személypénztáraiban is lehet a MAHART dunakanyari járataira napijegyet vásárolni.
Kép: MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóság

Az 500 forintos napijegyeket a Dunakanyar körjáratra, a Szentendre–Visegrád, Zebegény–Esztergom illetve Vác–Visegrád viszonylatokra lehet megváltani. A hajójáratokon 200 forintos plusz jegyekért kerékpár továbbá kutya is szállítható.

A napijegy az utas által meghatározott naptári napra (00:00 – 23:59 óra között) érvényes, amely a rajta megjelölt napon és járattípuson korlátlan számú utazásra jogosítja annak felmutatóját.

A felsorolt jegytípusokon túl díjmentes regisztrációs jegyek is rendelkezésre állnak a 2 éven aluli gyermekek és a KAJLA útlevéllel rendelkező kisiskolások részére.

Alakulnak a dolgok

A szezon elején a hatalmas esőzések egy részen elmosták a vasúti síneket a Dunakanyarban. A vonatok pótlását a kiesett részen hajókkal oldották meg. A hajózás annyira népszerű lett, hogy a MAHART beindította a dunakanyari körjáratot. Remek ötlet, és még a jegy ára is abszolút kedvező. Később újabb járatokat kellett beállítani a megnövekedett igények miatt.

A mostani megállapodás újabb bónusz. A vonattal érkező utasok már a vasúti pénztárban megvehetik a hajójegyüket. 

Hamarosan mi is szeretnénk kipróbálni a körjáratot, utána megosztjuk tapasztalatainkat. Ha valaki már kipróbálta, akkor szívesen vesszük beszámolóját Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..