Újraindulnak a Dunakanyarban a népszerű hajós körjáratok

Április 24-én újraindítja a Visegrád-Nagymaros-Zebegény-Dömös-Nagymaros-Visegrád útvonalon a hajós körjáratot a Mahart PassNave Kft.

Április 24-én újraindítja a Visegrád-Nagymaros-Zebegény-Dömös-Nagymaros-Visegrád útvonalon a hajós körjáratot a Mahart PassNave Kft. Ezt júniusban három további körjárat követi majd, amelyek közé idén újdonságként Szobot és Verőcét is bekapcsolják - írja a turisztikai portál, a Turizmus.com.

A Mahart PassNave Kft. tavaly nyáron indította el a hop on-hop off jellegű hajójáratot a Dunakanyarban, először a Visegrád-Nagymaros-Zebegény-Dömös-Nagymaros-Visegrád útvonalon, majd ennek kiegészítésére két újabb járatot Esztergom és Zebegény között, illetve a Szentendre-Leányfalu-Tahitótfalu-Visegrád vonalon.

A kirándulók körében gyorsan népszerűvé vált hajós körjáratot idén először április 24-én, szombaton indítják újra, a Visegrád-Nagymaros-Zebegény-Dömös-Nagymaros-Visegrád útvonalon. A járatra az utasok napijegyet válthatnak, amellyel az adott napon bármelyik kikötőben ki- és beszállhatnak a hajóra, tetszőlegesen megszakítva az utazást. A napi jegyár egységesen 1000 forintba kerül az útvonalon, amennyiben kutyát vagy kerékpárt is vinnénk magunkkal, értük további 500-500 forintot kell fizetni. A Kajla-útlevéllel rendelkező diákok és a 2 éven aluliak számára az utazás ingyenes.

duna hop on korjarat menetrend

Áprilisban csak pénteken, szombaton és vasárnap délelőtt 10 órakor, valamint délután 14 órakor indul hajó Visegrád hajóállomásról, májustól szeptemberig azonban hétfő kivételével minden nap közlekedik majd a körjárat, és hétvégenként nagyobb gyakorisággal.

Júniustól három további körjáratot indítanak a Dunakanyarban, az Esztergom-Szob-Zebegény és a Szentendre-Leányfalu-Tahitótfalu-Visegrád, illetve újdonságként a Vác-Verőce-Visegrád útvonalon. Minden körjáratra külön-külön kell majd megvásárolni a napijegyet, ha azokat kombinálva veszik igénybe az utasok.

A Mahart Passnave fenntartja a menetrend-változtatás jogát, ezért kéri az utasokat, hogy minden esetben győződjenek meg az aktuális indulás időpontokról a weboldalán, Facebook-oldalán, vagy telefonon: 06 1 484 4013.