Charlize Theron odavan a horvát konyháért

A dél-afrikai születésű Theron a horvát Gloria Glam nevű horvát magazin riporterének adott interjújában számolt be minderről. Elmondta, nagyon megszerette a horvát konyhaművészetet, és ha minden igaz, hamarosan a legautentikusabb helyen, vagyis a horvát tengerparton élvezheti majd a mediterrán ízeket, zamatokat.

Az aktuális hollywood-i kasszasiker, a Hófehér és a Vadász (Snow White and the Huntsman) című mozi sztárja elárulta, Horvátországban élnek barátai, akikkel már szeretne újra találkozni. – Rade Šerbedžija (akivel a színésznő több filmjében is együtt játszott – a szerk.) egy alkalommal bárányt sütött nekem nyárson, ami valami isteni volt. De a halételei után is megnyaltam a tíz ujjamat. Ő aztán tényleg érti a sütés-főzés csínját-bínját! – mesélte Charlize Theron, hozzátéve, már néhány alap horvát kifejezéssel is megismerkedett, mint például a “Kako si?” (Hogy vagy?).

A színésznő azt is elárulta a magazinnak, hogy legközelebbi horvátországi vakációja során tovább szeretné majd bővíti horvát szókincsét.