Robbie Williams koncert Horvátországban

Kép: robbiewilliams.com

Jó hír a rajongóknak: a sztár saját weboldalán jelentette be, hogy egy horvátországi dátumot is beépített idei turnéállomásai közé! A népszerű 2013-as "Take the Crown" nevű turnéja keretében látogat szomszédainkhoz. Ez lesz az első alkalom, hogy Robbie horvát rajongói előtt koncertezik, ráadásul saját hazájukban! A koncert dátuma már hivatalos: augusztus 13-án lesz a horvát fővárosban, Zágrábban.

Az énekes a Dinamo Zagreb focicsapat otthonában, a Maksimir Stadionban lép fel, a jegyértékesítés pedig február 27-én kezdődik meg a várva várt eseményre. Robbie honlapja szerint a "jegyeket az igénylési sorrend alapján lehet átvenni. Mivel rendkívül nagy érdeklődésre számítunk, javasoljuk azoknak, akik biztosan ott szeretnének lenni a koncerten, hogy idejében vásárolják meg jegyeiket elővételben!"

A horvátországi koncertet szervező Adria Entertainment tájékoztatása szerint a jegyárak 259 kunától (*10.041 Ft) kezdődnek, a VIP szektorba pedig 1199 kunáért (*46.485 Ft) lehet bejutni. (*2013. február 25-i MNB középárfolyamon számítva).

Egy hosszabb hallgatás után tavaly jelentkezett új szóló stúdióalbummal Robbie Williams. A "Take te Crown" turné keretében - Zágráb mellett - többek között Londonban, Münchenben, Glasgowban, Milánóban és Zürichben is fellép majd. Magyarország egyelőre nem szerepel a turné állomásai között.