Rod Stewart Horvátországban! Megnézte Dubrovnik belvárosát

A 75 éves skót rocklegenda az Adriára érkezett, és feleségével együtt megnézte Dubrovnik nevezetességeit.
Megérkezés a kikötőbe (Bozo Radic / Cropix)

A 116 méter hosszú Ulysses nevű luxushajó vendégeként látogatott Dubrovnikba sokak kedvence, aki például még a vitorlázásról is (Sailing) tudott hatalmas slágert énekelni. A luxushajóról motorcsónak hozta őket a kikötőbe, majd élvezhették Dubrovnik történelmi belvárosát, jelenleg nagyobb tömeg nélkül.

Rod Stewart utoljára 2018-ban járt Horvátországban, akkor Zágrábban adott koncertet. Mostani útját nem verte nagy dobra. Érkezéséről Dubrovnik polgármestere sem tudott. A polgármester üzenetében megjegyezte, hogy nagyon örül az énekes látogatásának, és reméli, hogy hozzájárul ahhoz, hogy még több brit érkezzen hamarosan a dalmáciai városba.

Dubrovnik szinte pang jelenleg az ürességtől. A két legfontosabb megközelítési módja korlátozott. A hatalmas tengerjáró hajók még nem jöhetnek, a légi közlekedés is csak az elmúlt időszakban kezd visszaállni, de még most sem érte el a régi szintet. Mivel autóval inkább a közelebbi helyekre mennek a turisták, így nagyon szeretnék, hogy ismét jöhessenek a repülővel érkező britek.

További képek Rod Stewart dubrovniki sétájáról ezen az oldalon.