Dan Bilzerian: még az élet császára is az Adrián nyaral

Ha jól számoljuk már lassan egy hete ontja a horvát sajtó a híreket és a képeket erről a fiatalemberről, akit Magyarországon valószínűleg nem olyan sokan ismernek, de a közösségi médiában hatalmas követőtábora alakult ki.
Kép: JustDubrovnik

Dan Bilzerian, a testépítő, a pókerjátékos, a milliomos, és imázsa szerint, aki csak szórja a pénzt a szép lányok körében. Az önmagát teljesen felépítő, magát az Instagram királyának kikiáltó playboy közel 32 millió (!) követővel rendelkezik. Sokan szeretik nézni, hogy ahogy a bulizós képein mindig "jó csajokkal" veszi körül magát.

 

Már a múlt héten Horvátországba érkezett és megfordult Dalmácia legjobb helyein, mint pl. Dubrovnik, Hvar, Korcula, Split, Trogir vagy a Krka vízesések. Ahogy a fenti videón is látszik, ahol megjelenik, a fiatalabb korosztály egyből tudja, hogy kiről van szó, már készülnek is a közös szelfiek.

Horvátországban sem hazudtolja meg magát. Luxushajó, legjobb éttermek, legjobb programok. A legutóbbi dubrovniki sétája kissé meglepőnek tűnt, hiszen csak egy hölgyet vitt magával a belvárosi sétához.

Egyébként Horvátország népszerűségét mutatja, hogy a skót énekes Rod Stewart is az Adrián hajózik a családjával, nagyjából ugyanazokon a helyen kötött ki, mint Bilzerian. Rod Stewartnak segítője is akad, hiszen az egyik fiának a barátnője horvát származású. 

Frissítés: Bilzerian 15 nap horvátországi kaland után Görögországba indult.