Magic Johnson ki se látszik a rajongói közül Horvátországban

Nagyon népszerű Magic Johnson, az amerikai kosárlabdázó Horvátországban, aki a hétvégén érkezett Splitbe egy méregdrága luxushajóval.

A pompás hajóról már korábban beszámoltunk itt. Természetesen egy olyan országban, mint Horvátország, ahol imádják a kosárlabdát, nem kell magyarázni az embereknek, hogy kis is ez a szupersztár.

Szinte napra pontosan 18 évvel ezelőtt, 1992. augusztus 8-án az egész horvát nemzet ott ült a tévé előtt. Sporttörténelmi pillanat volt több szempontból is. Ez volt az első olimpia, ahol a horvátok saját zászlajuk alatt vettek részt. És ez volt az olimpia, ahol összeállt a legendás álomcsapat, kosárlabdában a Dream Team, amely akkor még tényleg a korszak legnagyobb amerikai sztárjait hozta el az olimpiára.

Ezzel az amerikai csapattal vívták a döntőt a horvátok, ahol szintén klasszisok, Dražen Petrović, Stojko Vranković, Toni Kukoč vagy Dino Rađa pattogtatták a labdát. Az amerikaiak persze könnyedén nyertek, akkor az egész világnál jobbak voltak, Magic Johnson pedig 12 pontot dobott abban a döntőben.

Johnson miután felhagyott az aktív játékkal sikeres üzleti vállalkozásokba fogott, és simán megengedheti magának, hogy akár heti egymillió euróért kibéreljen egy ilyen hajót.

Hajózni biztosan szeret, többször is járt a Földközi-tengeren, most először ezzel a hajóval.

És ahogy a felvételeken látszik, a horvátok is szeretik őt.