Kapcsolat

A NyáriLap.hu oldalon megjelenő minden kép és szöveg szerzői jogvédelem alatt áll. A weblap tartalma a Multigrid Bt. szellemi tulajdonát képezi és tilos annak reprodukálása, engedély nélküli felhasználása, publikálása.

 Anyagaink átvételének engedélyezett módjai

1. Idézés kattintható hivatkozással
Az oldalon található cikkekből egy-egy részlet  vagy akár a teljes szöveg szabadon felhasználható amennyiben a cikkben hivatkozás található a Nyárilap.hu weboldalra. Internetes átvétel esetén működő, azaz átkattintható hiperhivatkozást kérünk elhelyezni amely vagy az eredeti cikkre vagy a Nyárilap.hu oldal nyitólapjára mutat. A hivatkozás formája lehet szöveges vagy grafikus link.

2. Magáncélú használat
Kizárólag magán - tehát nem üzleti - célú felhasználás céljából a weblapról szövegrészlet, fotó vagy grafika - kizárólag a magáncélú használat mértékének megfelelően - felhasználható. Kérjük a felhasználót, hogy cserében saját eszközeivel segítse a www.nyarilap.hu webcím népszerűsítését.

3. Másodközlés, írásos engedéllyel
Amennyiben teljes cikket, weboldalt, fotót vagy grafikát szeretne felhasználni akár nyomtatott akár elektronikus sajtóban, vagy bármilyen más üzleti célból, úgy kérjük, ezt jelezze a szerkesztőségünk felé, hogy az utánközlésre írásbeli engedélyt adhassunk.