Csodás strandjával kampányol Bol

A településen található Zlatni Rat (Arany Szarv) strand a horvát turizmus egyik legtöbbet fényképezett és legismertebb természeti jelensége. Bol település és turisztikai hivatala most új kampányt indított, amelynek célja, hogy a sokszor látott tengerpartot az emberek azonnal a településsel azonosítsák.

A település egy új márkát épít a strandjára alapozva. A híres képet már eddig is sokan látták, de nem mindenki tudta, hogy hol található. A mostani kampány egyik célja, hogy strand a várossal azonosítható legyen, a település védjegye, amelyet később a többi kampányban is felhasználnak majd. 

A kampányban a szimBÓLum szóval játszva, annak több nyelven megtalálható jelentéseibe csempészik bele a település nevét. Az ismert tengerpart mellett megjelenik a szöveg az Adria szimBÓLuma. Íme így néz ki ez több nyelven: 

Bol település Brac szigetén található, amely Splitből hajóval érhető el. A település iránt az idén nagyon megnőtt az érdeklődés. Áprilisban 39 %-kal több éjszakát töltöttek itt a vendégek, mint tavaly. 

Kép és szöveg: hotspots.net.hr