Minden információ Makarska strandjairól okostelefonra

Mostantól minden információ egy helyen a csodálatos Makarska Riviéra összes strandjáról.

Egy új alkalmazással jelentősen megkönnyíthetjük azt a kellemes nehézséget, hogy a csodálatos, 60 kilométer hosszú Makarska Riviéra melyik strandját válasszuk. Elkészült egy okostelefonokra szánt horvát alkalmazás, amely összegyűjtötte a környék strandjait, a legszebb öbleit.

Brela, Baška Voda, Promajna, Bratuš, Krvavica, Makarska, Tučepi, Podgora, Drašnice, Igrane, Živogošće, Drvenik, Zaostrog, Podaca, Brist és Gradac strandjaihoz közel 300 gyönyörű fénykép tartozik, és minden strandról GPS koordinátákat is találunk az alkalmazásban. Ezen felül rengeteg információ a strandokról, amelyet a helyi fejlesztők gyűjtöttek össze. 

Az alkalmazással akár már otthonról is megtervezhető a makarskai nyaralás. A kereső funkció internet kapcsolat nélkül is használható. A helymeghatározást engedélyezve pedig, megtudhatjuk, hogy mit érdemes megnézni vagy felkeresni három kilométeres távolságon belül.

Az alkalmazás egyelőre csak Iphone-ra elérhető, de hamarosan elkészül az Android verzió is. Az információkat egyelőre angolul találjuk meg, később horvát és német nyelvekkel fog bővülni a választék.

Az Iphone alkalmazás 2,69 euróért innen letölthető.